Medicii din centrele de vaccinare își vor primi salariile restante pentru perioada mai-iulie

Date:

Personalul medical din centrele de vaccinare își va primi salariile restante pentru perioada mai – iulie 2021, a anunțat, joi, Ministerul Sănătății. 

„În prezent se centralizează necesarul pentru luna august, astfel încât să putem plăti și salariile din această lună. Mulțumesc tuturor celor implicați în procesul de vaccinare. Apreciez efortul lor susținut și vreau să îi asigur de întreaga mea implicare în acest mandat interimar. Vaccinarea râmâne cea mai sigură metodă de prevenție eficientă împotriva infecției cu virusul SARS-CoV-2”, a declarat ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila.

Ultimele date oficiale arată că, în data de 13 septembrie erau deschise 583 de centre de vaccinare pentru imunizarea populatiei cu 839 fluxuri organizate.

Tot la această dată, au fost efectuate imunizări în ambulatoriile de specialitate din 149 spitale publice și 26 spitale private, iar în săptămâna 6 – 13 septembrie au fost solicitate 46 echipe mobile pentru derularea procesului de vaccinare.

Subiectul plății acestor sume restante a fost ultima discuție în contradictoriu între Ioana Mihăilă și Florin Cîțu, scrie digi24.ro

Fostul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, a susținut că premierul știa de situația financiară a ministerului și de faptul că cei din centrele de vaccinare nu și-au primit banii. 

„A venit cu demisia domniei sale?”, a fost reacția premierului.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...