joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat din Berlești, rănit după ce a căzut din căruță

Un gorjean în vârstă de 52 de ani din comuna Berlești a ajuns la spital, miercuri seara, după ce ar fi căzut din căruța pe care o manevra.

Polițiștii au ajuns de îndată la locul indicat, constatând că bărbatul a fost rănit în urma căzăturii, aflându-se, totodată, sub influența băuturilor alcoolice.

„La data de 15 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a fost rănită, în urma unui eveniment rutier avut loc pe raza localității Berlești.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 52 de ani, din comuna Berlești, în timp ce se deplasa cu un atelaj hipo pe DC 27/A, pe raza localității de domiciliu, s-ar fi dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea căruțașului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, potrivit IPJ Gorj.

Politica