vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Focare de Covid-19 la SJU Târgu Jiu. Între pacienții infectați se află și un nou-născut

11 persoane internate în Spitalul Județean de Urgență (SJU) Târgu Jiu sunt infectate cu noul coronavirus, între ele un bebeluș, dar și cadre medicale.

Cele două focare de infecție cu SARS-CoV-2 sunt la Secțiile de Gastroenterologie și Obstetrică-Ginecologie. La prima dintre ele, cinci pacienți și un cadru medical au fost depistați pozitiv, iar la Obstetrică-Ginecologie, patru paciente și un cadru medical, potrivit antena3.ro.

Totodată, la Obstetrică-Ginecologie, o mămică infectată a născut acum două zile, iar nou-născutul a fost și el depistat cu virusul, fiind transferat la secția COVID de Pediatrie. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducerea unității spitalicești a anunțat că tot persoanelor care lucrează pe cele două secții va fi testat. Mai mult, internările pe Secția de Gastroenterologie și Obstetrică-Ginecologie vor fi suspendate timp de trei zile.

Urmează ca toate persoanele infectate vor fi duse la spitalul suport COVID din Târgu Cărbunești, iar apoi va începe dezinfecția pe secții. Aparținătorii au fost informați că nu vor mai avea acces pe cele două secții.

Politica