Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Acțiune intensă de ecologizare, în Gorj

Publicat

pe

Copii, tineri, părinți sau angajați ai instituțiilor publice din Gorj, toți vor participa la acțiunea de ecologizare „Let’s Do It, Romania!”, ce va avea loc sâmbătă, 18 septembrie.

Evenimentul este organizat de Asociația „Let’s Do It, Romania!”, împreună cu Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj. Astfel, sunt trecute în revistă mai multe zone din județ unde cei aproape 6.000 de voluntari vor merge și vor face curățenie.

Totodată, la eveniment va participa si președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu, dar si vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Dan Tașcău. Vor fi prezenți și operatorii de salubrizare din județ, care vor asigura ridicarea sacilor strânși de voluntari.

Voluntarii înscriși vor primi saci, mănuși, măști, dar și dezinfectant de mâini. Distribuirea acestor materiale, către cei care vor participa la această acțiune, se va face joi și vineri, între orele 9.00 – 16.00, la sediul SJGDAS Gorj. Trebuie precizat faptul că activitățile vor începe la ora 9.00 și se vor încheia la ora 14.00, iar locul de întâlnire al voluntarilor este cel stabilit de administrațiile publice locale, potrivit gorjexpress.ro.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.