vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liberalii vâlceni vor să împace și „capra și varza”

În urma ședinței liberalilor vâlceni, cu privire la moțiunile celor doi candidați la șefia partidului, voturile au fost împărțite în mod egal. Jumătate dintre aceștia l-au susținut  pe Florin Cîțu la șefia partidului, cealalta jumătate pe Ludovic Orban. De altfel, Ludovic Orban a fost prezentmarți  în Râmnicu Vâlcea, unde a ținut să vorbească despre încrederea în filiala vâlceană și despre criza politică provocată de contracandidatul la șefia liberalilor.

„Sunt prezent la o filială care îmi este prietenă, unde cunosc foarte mulți primari, foarte mulți membri. Am venit cu convingerea că vorbesc unui public care mă înțelege și care va lua decizia cea bună pentru PNL. Cred că imaginea partidului este afectată mai mult de nerealizările în domeniul guvernamental și de criza politică provocată de contracandidatul meu, fără acordul meu.  Pe mine nu mă afectează, sunt în continuare liderul politic cu cea mai mare cotă de încredere, l-a afectat în schimb pe premier, lucru care este vizibil pentru orice om care urmărește atent viața politică. Au scăzut deasemenea și procentele PNL, evident, pentru că noi le-am promis oamenilor 4 ani de pace și de stabilitate „, a declarat Ludovic Orban.

Astfel, după ședința Comitetului Director al PNL Valcea, cei doi candidați au avut voturi perfect egale și anume 75 voturi – pentru, 9 voturi nule, 1 împotrivă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În toate celelalte județe din Oltenia, moțiunea premierului Flori Câțu a fost votată cu diferență considerabilă de voturi, doar liberalii vâlceni părând că vor să împace și „capra și varza”.

Alegerile pentru noul lidel al PNL vor avea loc la sfârșitul acestei luni, pe 25 septembrie.

Politica