Încăierare între vacciniști și anti-vacciniști la un marș împotriva permiselor de vaccinare, la Toulouse

Date:

Mii de oameni au protestat în Franța față de permisul sanitar care este obligatoriu la intrarea în restaurante și centre comerciale. La Toulouse, cei care se opun vaccinării s-au luat la propriu la bătaie cu cei pro-vaccinare.

Bărbați cu bâte i-au atacat pe cei care protestau față de certificatele Covid-19. Scenele violente au aut loc sâmbătă, după ce în întreaga țară au fost organizate marșuri împotriva permiselor de sănătate. Documentul ce dovedește că o persoană a fost vaccinată este obligatoriu pentru a intra în locuri precum restaurante, baruri, cinematografe sau muzee.

Încăierarea de la Toulouse a izbucnit între aproximativ douăzeci de persoane și manifestanți care luau parte la marșul împotriva permisului sanitar.  Bulevardul Carnot din Toulouse a fost transformat într-un adevărat ring de box. Bătaia a fost pe cât de scurtă pe atât de violentă și mulți cred că cei care au atacat sunt extremiști de dreapta. Ei ar fi fost deranjați de un banner, asociat cu extrema stângă, pe care scria „Jos statul, polițiștii și patronii – Revoluție fără frontiere”. Bătăușii s-au făcut nevăzuți la apariția poliției, scrie digi24.ro

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...