Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Încăierare între vacciniști și anti-vacciniști la un marș împotriva permiselor de vaccinare, la Toulouse

Publicat

pe

Mii de oameni au protestat în Franța față de permisul sanitar care este obligatoriu la intrarea în restaurante și centre comerciale. La Toulouse, cei care se opun vaccinării s-au luat la propriu la bătaie cu cei pro-vaccinare.

Bărbați cu bâte i-au atacat pe cei care protestau față de certificatele Covid-19. Scenele violente au aut loc sâmbătă, după ce în întreaga țară au fost organizate marșuri împotriva permiselor de sănătate. Documentul ce dovedește că o persoană a fost vaccinată este obligatoriu pentru a intra în locuri precum restaurante, baruri, cinematografe sau muzee.

Încăierarea de la Toulouse a izbucnit între aproximativ douăzeci de persoane și manifestanți care luau parte la marșul împotriva permisului sanitar.  Bulevardul Carnot din Toulouse a fost transformat într-un adevărat ring de box. Bătaia a fost pe cât de scurtă pe atât de violentă și mulți cred că cei care au atacat sunt extremiști de dreapta. Ei ar fi fost deranjați de un banner, asociat cu extrema stângă, pe care scria „Jos statul, polițiștii și patronii – Revoluție fără frontiere”. Bătăușii s-au făcut nevăzuți la apariția poliției, scrie digi24.ro

Continue Reading
Publicitate

© 2021. Toate drepturile rezervate.