joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ludovic Orban, atac la miniştrii PNL: Nu Guvernul conduce partidul, ci partidul trebuie să conducă Guvernul

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, i-a atacat în termeni duri pe miniştrii care îl susţin pe Florin Cîţu, el afirmând că aceştia „nu sunt şefi”, ci trebuie să servească interesele oamenilor, iar partidul nu este condus de Guvern, ci situaţia trebuie să fie invers.

„Păi ce le datorăm lor, miniştrilor? Cum să accept ca un ministru să dea afară şapte liberali numai pentru că ei sunt susţinătorii preşedintelui Partidului Naţional Liberal care l-a propus pe ministrul respectiv: păi ce, el e şeful nostru sau el e omul care a ajuns în funcţie datorită nouă?”, a afirmat Ludovic Orban luni seară, relatează News.ro.

„Credeţi că Florin Cîţu e mai bun decât mine? Credeţi că vreodată Florin Cîţu va face ceea ce am făcut eu pentru PNL: credeţi dumneavoastră că Florin Cîţu cunoaşte măcar unu la sută din ceea ce ştiu eu despre Partidul Naţional Liberal? Ca să nu vă mai spun alte lucruri. (…) Vreodată am ameninţat eu vreun liberal, vreodată m-aţi auzit pe mine ţipând sau dând ordine sau speriind pe cineva sau condiţionând vreun ajutor pe care l-am acordat? Nu cred! Fraţilor, ce se întâmplă în Partidul Naţional Liberal de o bună bucată de vreme nu are nicio legătură cu liberalismul şi cu democraţia! Nu putem să acceptăm ce se întâmplă! Dacă dumneavoastră acceptaţi ceea ce se întâmplă, şi anume schimbarea voinţei reale a oamenilor prin instrumente de presiune, de control, prin promisiuni de bani, prin ameninţări cu excluderi din partid, prin ameninţări cu demiteri din funcţii, înseamnă că noi nu o să mai fim Partidul Naţional Liberal, noi o să fim o armată în care acceptăm să primim ordine şi pur şi simplu o să fim… Partidul Naţional Liberal? Glumiţi? Nu va mai fi niciodată Partidul Naţional Liberal. Să nu ne facem că nu înţelegem despre ce este vorba! Să nu ne facem că nu înţelegem despre ce este vorba!”, a afirmat Ludovic Orban, luni seară, în şedinţa Comitetului Director Judeţean al PNL Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Doar un singur membru al Comitetului Director Judeţean al PNL Olt a votat pentru moţiunea lui Ludovic Orban, iar în acest context, Orban le-a transmis: „Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau„.

Politica