Exclusiv! Video/Alt scandal cu interlopi în Craiova

Date:

Bătaie în stradă, în cartierul craiovean 1 Mai. Cel care a „încasat-o” este Enriko Constantinescu, un cunoscut al lumii interlope din Craiova, șef al clanului Mîndria, spun sursele „Jurnalul Olteniei”. Ar fi aplicat și el agresorului câteva lovituri. Totul ar fi pornit de la unele datorii. Nimeni nu a depus însă plângere. Oamenii legii au deschis totuși un dosar penal. Imagini de la conflict au fost trimise redacției „Jurnalul Olteniei”.

„În ziua de 10 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că pe Bulevardul 1 Mai a avut loc o altercație între 2 persoane.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul GMbJ Craiova.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că un bărbat de 61 de ani, din Craiova, ar fi fost agresat fizic de o persoană.

Bărbatul de 61 de ani nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire și alte violente, cercetările fiind continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.”-IPJ Dolj

Foto: captura video

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...