vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Exclusiv! Video/Alt scandal cu interlopi în Craiova

Bătaie în stradă, în cartierul craiovean 1 Mai. Cel care a „încasat-o” este Enriko Constantinescu, un cunoscut al lumii interlope din Craiova, șef al clanului Mîndria, spun sursele „Jurnalul Olteniei”. Ar fi aplicat și el agresorului câteva lovituri. Totul ar fi pornit de la unele datorii. Nimeni nu a depus însă plângere. Oamenii legii au deschis totuși un dosar penal. Imagini de la conflict au fost trimise redacției „Jurnalul Olteniei”.

„În ziua de 10 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că pe Bulevardul 1 Mai a avut loc o altercație între 2 persoane.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul GMbJ Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că un bărbat de 61 de ani, din Craiova, ar fi fost agresat fizic de o persoană.

Bărbatul de 61 de ani nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire și alte violente, cercetările fiind continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.”-IPJ Dolj

Foto: captura video

Politica