Ghiozdane complet echipate pentru elevii vâlceni defavorizați

Mai mulți elevi vâlceni, care provin din familii cu posibilități materiale reduse au primit duminică ghizdane complet echipate din partea Parohiei vâlcene Marcea. Cu numele de „Ghiozdanul”, programul este unul care vine în spirjinul copiilor defavorizați.

„A venit toamna, anotimpul în care se culeg roadele câmpului urmate de cele duhovnicești prin  începutul anului liturgic și de studiu. Așadar, pentru a venii în sprijinul copiilor ce provin din familii cu posibilități reduse în vederea achiziționării materialelor necesare derulării procesului instructiv-educativ cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte doctor Varsanufie Arhiepiscopul Râmnicului, prin sectoarele social și învățământ la inițiativa echipei voluntarilor parohiali sub directa coordonare a părintelui slujitor. Duminică 12 septembrie 2021 au organizat și desfășurat o nouă etapă a programului parohial  cu titlul “Ghiozdanul.“ Ziua a debutat prin săvârșirea slujbelor Sfintei Liturghii și a Tedeumului, la finalul cărora a fost rostit cuvântul de binecuvântare a anului liturgic și de studiu apoi au fost împărțite fiecărui copil în funcție de vârsta și etapa de studiu câte un ghiozdan complet echipat”, au declarat reprezentanții Parohiei Marcea.

Populare

Recomandări

Proiect: Dreptul de a conduce vehicule le va fi interzis până la 10 ani şoferilor sub influenţa drogurilor sau alcoolului

Un proiect legislativ care prevede, printre altele, interzicerea dreptului...

Accident grav între două autocare și un TIR. A fost declanșat planul roșu

Două autocare şi un TIR au fost implicate, vineri...

ANM: Căldura se prelungește până la sfârșitul lunii octombrie

Temperaturile vor rămâne mai ridicate decât cele normale pentru...

Arme albe în școlile din Craiova

Poliţiştii doljeni au acţionat, în această săptămână, atât...