vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prinși la băut pe stradă, amendați

Trei bărbați au fost amendați de polițiștii locali din Târgu Jiu după ce au fost prinși la băut pe stradă. Aceștia și aruncaseră pe stradă preturile golite de bere.

„Polițiștii locali au aplicat trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 700 lei, pentru consum de băuturi alcoolice pe strada Unirii din municipiu.

Legea nr. 61 din 1991 interzice consumul de băuturi alcoolice în următoarele locuri publice: „drumuri publice, parcuri, stadioane și terenuri sportive, instituții culturale, săli de spectacole, instituții sau unități economice, toate mijloacele de transport în comun, autogări, gări și aeroporturi, de stat și private, sau alte locuri prevăzute de lege. În incinta acestor locuri publice se pot consuma băuturi alcoolice prin delimitarea unor spații special amenajate pentru consumarea băuturilor alcoolice, prin hotărârea conducerilor locurilor publice respective. Sunt exceptate localurile de alimentație publică și turism, cum sunt: restaurante, baruri și discoteci”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Verificările continuă și în alte zone de pe raza municipiului Târgu Jiu, pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică”, transmite Poliția Locală Târgu-Jiu.

Polițiștii locali reamintesc cetățenilor că pot suna la numărul de telefon 0253.225.434, ori de câte ori aveți nevoie de ei.

Politica