sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se construiește depozitul ecologic de la Roești

Lucrările la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor de la Roești, sunt gata de start. Este vorba despre realizarea unui depozit ecologic și a două stații de sortare, respectiv, de tratare mecano-biologică a deșeurilor, care vor fi construite în localitatea vâlceană.

Președintele Consiliul Județean Vâlcea (CJ), Constantin Rădulescu a luat parte la o întâlnire desfășurată chiar în Roești, întâlnire la care au mai participat conducerea CJ Vâlcea, reprezentanții firmei constructoare, dar și primarii din zonă. Rădulescu a subliniat faptul că numai pentru realizarea investiției de la Roești au fost alocați peste 17 milioane de euro, bani care provin dintr-un proiect de mare anvergură, pentru care CJ Vâlcea a obținut o finanțare europeană de cca. 30 de milioane euro.

„Sunt bucuros să anunț startul obiectivului de investiții „Proiectarea și execuția lucrărilor pentru Centrul de Management Integrat al Deșeurilor din comuna Roești”. Investiția reprezintă ultima parte, dintr-un proiect de mare anvergură, pentru care CJ Vâlcea a obținut o finanțare europeană de cca. 30 de milioane euro (fără TVA).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Într-un an și jumătate, vom ajunge la finalizarea implementării proiectului și, implicit, a acestui ultim obiectiv de investiții, care înseamnă realizarea unui depozit ecologic și a două stații de sortare, respectiv, de tratare mecano-biologică a deșeurilor. Numai pentru realizarea investiției de la Roești, au fost alocați cca 17,7 milioane euro.

Le mulțumesc primarilor care au fost prezenți alături de noi și, de asemenea, reprezentanților firmei constructoare care vor avea, începând de astăzi, o misiune dificilă, aceea de a duce la bun sfârșit un proiect mult așteptat de vâlceni.” – Constantin Rădulescu, președinte Consiliul Județean Vâlcea.

Politica