vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea: 300 de locuri pentru admitere la pompieri


Școala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti pregătește 300 de locuri pentru viitorii tineri pompieri. Admiterea va începe din data de 2 septembrie, urmând ca probele fizice, scrise și examnirarea medicală să se încheie la sfârșitul lunii octombrie.
„Dacă dorești să faci parte din echipa salvatorilor te poți înscrie pentru ocuparea unuia dintre cele 𝟯𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗿𝗶 alocate Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.
Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere, în perioada 02 – 14 septembrie (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare (inspectoratele pentru situații de urgență județene/București-Ilfov, în funcție de domiciliul sau reședința înscris/ă pe cartea de identitate a candidatului).
𝗖𝗮𝗹𝗲𝗻𝗱𝗮𝗿 𝗮𝗱𝗺𝗶𝘁𝗲𝗿𝗲: 02-14 septembrie – depunere cereri înscriere (online); 20 septembrie – data până la care va avea loc evaluarea psihologică; 22 septembrie – termen depunere documente în vederea constituirii dosarului de recrutare; 29 septembrie-05 octombrie – evaluarea performanțelor fizice; 9 octombrie – susținerea probei de evaluarea a cunoștințelor; 11-31 octombrie – examinare medicală (doar candidații care se încadrează în numărul locurilor scoase la concurs, în ordinea descrescătoare a notelor finale”, conform ISU Vâlcea.

Politica