miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat a înțepat cu mai multe ace diverse produse alimentare din trei supermarketuri!

Un bărbat din Londra a fost încătușat de polițiști, după ce a folosit mai multe ace pentru a înțepa diverse alimente, comercializate în trei supermarketuri din Londra, informează CNN, potrivit libertatea.ro.

Poliția londoneză a fost chemată la fața locului miercuri, 25 august, după ce un bărbat a agresat verbal mai multe persoane şi a pătruns în trei magazine de pe Fulham Palace Road, unde a înţepat cu mai multe ace diverse produse alimentare. Bărbatul a fost arestat sub suspiciunea de contaminare a bunurilor.

Magazinele The Little Waitrose, Sainsburys Local şi Tesco Express au fost închise în urma acestui incident. Oricine a cumpărat mâncare de la cele trei supermarketuri miercuri seară a fost sfătuit să o arunce, ca măsură de precauție. Carnea procesată și produsele pentru cuptorul cu microunde au fost cele înțepate de bărbat. Potrivit polițiștilor, nu se cunoaște câte articole au fost contaminate sau cu ce anume. Ancheta este în curs de desfăşurare, pentru a stabili dacă şi alte magazine din zonă au fost implicate în acest incident, au mai transmis reprezentanții Poliției Metropolitane.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica