sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Postamentul statuii lui Nicolae Titulescu de la Casa Știintei, un pericol pentru oameni!

Update: „S-a facut verificarea la statuie și nu prezintă pericol. Ca măsură suplimentară, pentru siguranță, vor fi schimbate rosturile de la statuie la îmbinarea statuii pe soclu. Colegii noștri care au fost pe teren să verifice au și întrebat persoane care vin zilnic acolo și susțin că nu au auzit nimic de tipul zgomotelor ciudate de dislocari sau alte sunete. Dar preferăm să luăm toate măsurile ca să evităm orice posibil risc”, a precizat Marina Andronache, purtător de cuvânt Primăria Craiova.

Într-o postare pe Facebook o femeie și-a exprimat îngrijorarea cu privire la postamentul statuii lui Nicolae Titulescu de la Casa Știintei. Potrivit spuselor ei aseară când era cu alți părinți pe postament când la un moment dat s-a auzit o bubuitură ca și când a sărit cineva pe el, urmată de o mișcare ca o cădere în gol scurtă și revenire. Celelalte persoane au spus că nu e prima dată când se întâmplă acest lucru.

„De câteva seri postamentul statuii lui Nicolae Titulescu de la Casa Științei se mișcă. Asta seară eram cu alti parinti pe postament. La un moment dat s-a auzit o bubuitura ca si cand a sarit cineva pe el (desi la cantitatea aceea de beton nu ar trebui sa se clinteasca), urmata de o miscare ca o cadere in gol scurta si revenire. Eram vreo 5-6 adulti in zone diferite. Toti am simtit miscarea si am auzit zgomotul. Unii au spus ca s-a intamplat si serile trecute. Poate verifica cineva ce se intampla cu pământul in zona!!!”, potrivit unei femei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit Primăriei Craiova, o echipă va face verificările necesare: „Este o echipă care va face verificări sa vedem dacă se adeverește și care sunt cauzele. Deocamdată s-a împrejmuit zona pentru orice eventualitate”,

Politica