vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Și-a încălcat ordinul de protecție și a mers să-și amenințe nevasta

Un bărbat în vârstă de 67 de ani din Caracal a ajuns, din nou, pe mâinile polițiștilor după ce ar fi încălcat ordinul de protecție emis de numele său.

Timp de două zile consecutive, acesta a mers la locuința soției sale și ar fi amenințat-o. Victima a anunțat imediat poliția, olteanul fiind preluat de oamenii legii și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

„La data de 03 august a.c., la ora 09:40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Poliţia municipiului Caracal, au fost sesizați, prin apel de urgenţă 112, de o femeie de 66 de ani, din localitate, cu privire la faptul că soțul ei, un bărbat, de 67 de ani, nu ar fi respectat ordinul de protecție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, aceștia au constatat faptul că bărbatul de 67 de ani, din municipiul Caracal, nu ar fi  respectat ordinul de protecție emis de Judecătoria Caracal la data de 23 aprilie a.c., în sensul că în zilele de 02 și 03 august a.c., acesta ar fi pătruns în curtea locuinței apelantei și ar fi amenințat-o pe aceasta.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse, fiind continuate cercetările”, informează IPJ Olt.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal cu propuneri legale.

foto: adevarul.ro

Politica