Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Adolescent de 16 ani din Caracal, hoț de cazinouri

Publicat

pe

Un minor de 16 ani din Caracal a fost reținut de polițiști după ce ar fi furat peste 10.000 de lei din două săli de jocuri din municipiu. Primul furt a fost raportat la începutul lunii iulie, iar cel de-al doilea, acum trei zile.

Oamenii legii l-au depistat pe adolescent, miercuri, recuperând totodată o parte din prejudiciul total.

„La data de 01 august a.c., la ora 09:40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Poliţia municipiului Caracal au fost sesizați de un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras o sumă de bani din casa de marcat a unei săli de jocuri de noroc, din municipiul Caracal.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea situației de fapt și identificarea autorilor.

La data de 03 august a.c., în urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt, aceasta fiind un minor, în vârstă de 16 ani, din municipiul Caracal.

În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta este bănuit și de săvârșirea unei alte infracțiuni de furt, dintr-o altă sală de jocuri de noroc, din aceeași localitate, sesizată la data de 03 iulie a.c.

Prejudiciul creat în urma celor două furturi este de 12.000 de lei, fiind recuperați  6.300 de lei, iar pe suma de 850 de euro a fost dispusă măsura sechestrului asigurător.

Totodată, în cursul aceleiași zile, pe numele minorului, polițiștii au emis o Ordonanță de Reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de  Poliție Județean Olt”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Olt.

În cursul zilei de astăzi, minorul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal cu propuneri legale.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.