Bărbat de 65 de ani din Teslui, găsit după patru ore de căutări

Date:

Un oltean în vârstă de 65 de ani din comuna Teslui a fost găsit de polițiști, miercuri dimineața, după aproximativ patru ore de la sesizarea dispariției.

Oamenii legii l-au găsit pe bărbat în apropierea unei culturi viticole, situate la ieșirea din localitate. Din cauza problemelor de sănătate, acesta ar fi căzut și nu a mai putut să se ridice.

„În seara zilei de 03 august a.c., la ora 23:15, polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Găneasa, au fost sesizați prin apel de urgență 112, de o femeie din comuna Teslui, cu privire la faptul că, tatăl său, un bărbat de 65 de ani, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la domiciliul comun şi nu a mai revenit, fiind văzut ultima dată, în aceeași zi, în jurul orei 13:30.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Găneasa, fiind începute activităţile de căutare, sub coordonarea șefului Secției de poliție.

În această dimineaţă (n.r. miercuri), în jurul orei 03:00,  bărbatul a fost găsit în afara localității Teslui, într-un loc izolat. Acesta plecase la o vie din extravilanul comunei, însă din cauza problemelor locomotorii a căzut și nu s-a mai putut ridica, nefiind victima vreunei infracțiuni”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...