joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 8 iulie 2021. Se anunţă o călătorie pentru Scorpioni

Berbec

Astăzi Berbecii ori semnează un contract, ori fac curăţenie în anturaj, ori încep o dietă, un regim alimentar diferit. Cert este că veţi lua hotărâri foarte bune privind viaţa voastră.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii intră în posesia unor informaţii legate de un nou job, o funcţie mai bună sau un proiect. Iniţiativa este cheia, iar dacă există neînţelegeri în raport cu un şef, încercaţi să nu lăsaţi să vă afecteze.

Gemeni

Şi Gemenii au planuri mari în carieră, dar momentan caută aliaţi pentru a le pune în practică. Încercaţi să vorbiţi cu cei din anturajul vostru, pentru că vă pot pune în legătură cu persoanele potrivite.

Rac

Dacă Racii vor să înainteze o cerere sau să ceară nişte drepturi, este o zi foarte bună să se implice. Dar… acasă este nevoie de prezenţa şi dedicarea voastră, aşa că nu neglijaţi persoanele iubite.

Leu

O discuţie profundă cu nişte prieteni sau rude s-ar putea să scoată la iveală traume din trecutul Leilor. Este momentul să vă confruntaţi cu ele şi să scăpaţi de blocajele pe care le aveţi.

Fecioară

Nativii Fecioară s-ar putea să fie vizitaţi de o persoană care să le întoarcă lumea cu susul în jos, dar în sensul bun. O să şi discutaţi prin telefon, pe email sau prin reţelele de socializare cu mulţi oameni pentru că sunteţi avantajaţi în comunicare.

Balanță

Balanțele pot crea azi alianţe, parteneriate, asocieri importante pentru viitorul lor, iar o promovare la job nu este exclusă.

Scorpion

Pentru Scorpionii se anunţă o călătorie, fie în interes de serviciu, fie pe plan personal. Astrele chiar vă recomandă să nu anulaţi planurile indiferent de starea vremii sau mici obstacole.

Săgetător

Azi Săgetătorii au de luat hotărâri majore privind o relaţie de iubire sau o colaborare la serviciu. Dacă nu sunteţi hotărâţi, bazaţi-vă pe instinctul vostru.

Capricorn

Capricornii vor ieşi în evidenţă prin calităţile de organizator, pentru că dau dovadă de un leadership excelent. Şi comunicarea vă ajută în cadrul unor întâlniri oficiale.

Vărsător

Nativii Vărsător încheie ceva azi. Ori un proiect, ori un loc de muncă. Dacă simţiţi că aveţi nevoie de odihnă, nu ezitaţi să eliminaţi factorii de stres din viaţa voastră.

Pești

Iar Peștii au de rezolvat niste chestiuni birocratice care le-au trecut cu vederea. Ar fi bine să nu le mai amânaţi.

Politica