Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedinți. Trei falși polițiști, reținuți

Publicat

pe

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Mehedinţi au efectuat, ieri, o percheziție, la persoane bănuite de uzurpare de calități oficiale și furt calificat.

În urma cercetărilor a reieşit că, la data de 15 şi 16 iunie a.c., două femei, de 66 şi 70 de ani, din judeţul Mehedinţi, ar fi fost induse în eroare de trei persoane, care ar fi folosit unele semne distincte ale unei autorităţi publice şi ar fi declinat calităţi oficiale, care implică exerciţiul autorităţii de stat.

Persoanele, cu vârste cuprinse între 26 şi 48 de ani, toate din municipiul Timişoara, ar fi pătruns în locuinţele părţilor vătămate, de unde ar fi sustras 1.290 de euro şi 9.500 de lei.

”În urma percheziţiei efectuate la o locaţie unde persoanele bănuite erau cazate, poliţiştii au găsit şi ridicat 4.933 de lei, 1.375 de euro, 610 lire sterline, două insigne cu inscripţia „SPECIAL POLICE”, o pereche de cătuşe şi mai multe perechi de mănuşi din latex”, potrivit comunicatului IPJ Mehedinți.

A fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 ore, faţă de cei trei bărbaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uzurparea de calităţi oficiale şi furt calificat, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 17 iunie, să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de luare a unei măsuri prevenite.

Foto: captură video

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.