Căței abandonați pe un șantier, salvați de președintele Consiliului Județean Vâlcea

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a efectuat o vizită pe un șantier din județ, iar în calea lui au ieșit doi cățeluși abandonați. Cele două animale au fost adoptate și au primit chiar și un nume.

„Merg zilnic în șantiere și prin județ. Astăzi, mi-au ieșit în cale aceste două suflete, pe care am decis să le salvez. România nu se face bine, dacă oamenii nu vor deveni mai buni. Nu poți fi un om bun atunci când arunci două suflete și le lași în voia sorții. Cei doi căței sunt bine acum, vor fi îngrijiți, deparazitați și hrăniți. I-am botezat Corbu și Ciobanu, pentru că am avut, de când mă știu, câini, și pe unul dintre ei îl chema Ciobanu și era un ciobănesc românesc. Corbu vine de la Corbi, sat în care am crescut. O să vi-i mai arăt pe măsura ce vor crește”, a spus președintele CJ Vâlcea.

Abandonarea animalelor pe străzi sau pe câmp a devenit un fenomen des întâlnit în România. Unii oameni încearcă să scape de puii de câine sau de pisică, pentru a nu-și umple curtea de animale sau pentru că nu le mai vor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Închei spunând că fiecare dintre noi trebuie să luptăm împotriva acestui fenomen care dezumanizează, și anume, abandonul animalelor”, a mai spus Constantin Rădulescu

Populare

Recomandări

A plecat la școală și nu s-a mai întors acasă. Dacă o vedeți, anunțați la 112

Vineri, 22 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale...

Nicușor Bancu, după egalul cu U Cluj: „Când e vorba de Craiova, nu se uită la VAR”

În afara semi-eșecului de la Cluj, oltenii s-au mai...

Turistă salvată cu elicopterul, în Munții Retezat

O turistă care a suferit un traumatism grav la...

Dragoș Bon, după CSU Craiova – U Cluj 1-1: „Ne-am bătut joc de noi”

Tehnicianul a spus că fotbaliștii lui sunt mai constanți...