Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Nelu Tătaru îl susține pe Florin Cîțu la șefia PNL

Publicat

pe

Nelu Tătaru a anunțat miercuri că îl susține pe Florin Cîțu pentru șefia Partidului Național Liberal. Pe pagina de Facebook, fostul ministru al Sănătății în guvernul Orban și șeful organizației PNL Vaslui spune că are încredere că actualul premier poate fi omul soluțiilor. 

”Încă de când am ales să fiu medic și să trec prin toate etapele profesionale, am simțit că adevărații lideri se nasc atunci când există competiție și luptă directă. Prin voturi de încredere, bazate pe fapte și acțiuni concrete, proiecte de viitor și o atitudine corectă se câștigă respectul, dar mai ales legitimitatea politică. Alegerile pe care le facem trebuie să fie corecte și să se îndrepte către cei care știu ce fac, dar mai ales către cei care pot livra rezultate reale. Am încredere că Florin Cîţu poate fi omul soluțiilor. Sunt convins că această pandemie ne-a resetat gândirea, modul de viață, planurile… Cine nu întelege că toți suntem datori cu schimbarea și nu își asumă și eșecurile se află într-un blocaj. Pentru că, pe acest drum, nu este vorba despre o tabără sau alta, ci este vorba despre omul potrivit, la locul și timpul potrivit”, a scris Nelu Tătaru pe pagina de Facebook.

Fostul ministru al Sănătății a precizat că într-o perioadă plină de provocări, Florin Cîțu confirmă și în funcția de Prim-ministru al Guvernului României.

„Să nu ne simțim unii mai buni decât ceilalți pentru că, acum, mai mult ca oricând, trebuie să facem loc faptelor, să ne ascultăm reciproc opiniile și să dăm un vot de încredere celor care au soluții pentru viitor.
Viitorul este este despre TOȚI și pentru TOȚI!
Așa cum am mai spus-o, sănătatea nu are culoare politică, iar datoria mea ca medic, ca fost ministru al Sănătății și actual deputat este să susțin reconstrucția economică și evoluția Județului Vaslui.
Avem nevoie de continuitate, de timp și susținere pentru a merge mai departe pe drumul dezvoltării bazate pe reforme și investiții”, a mai transmis Nelu Tătaru. 

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.