joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Campanie de donare de sânge, organizată de jandarmii olteni

Nevoia acută de sânge la nivelul județului i-a făcut pe jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Olt să vină în sprijinul pacienților pentru care transfuzia de sânge este vitală.

Aceștia demarat o campanie umanitară de donare de sânge, mai ales că se apropie Ziua Mondială a Donatorului de sânge. În primele două zile de la debutul campaniei, jandarmii olteni, împreună cu inspectorul șef al unității, au adus speranță pentru aproape 30 de persoane. 

„Jandarmii olteni au răspuns solicitării Centrului de Transfuzie Sanguină Olt, aducând și de această dată speranță pacienților aflați în suferință și care au nevoie de noi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Activitatea, la care participă jandarmi olteni și personal civil, a debutat în data de 08 iunie a.c. și se va desfășura până la data de 14 iunie a.c.

Cunoscând problemele cu care se confruntă spitalele din România, jandarmii doresc ca prin acest gest să determine cât mai multe persoane să doneze sânge și pentru a crește gradul de conștientizare asupra nevoii de sânge, a condițiilor de siguranță la donare și a mulțumirii donatorilor voluntari de sânge pentru gestul lor”, este mesajul transmis de reprezentanții IJJ Olt.

Politica