vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident pe raza comunei Dragotești. Un tânăr a ajuns la spital

O tânără în vârstă de 24 de ani, din orașul Turceni, a fost implicată într-un accident rutier ce a avut loc pe raza comunei Dragotești. În urma impactului dintre mașina condusă de fată și un alt autoturism, un bărbat a fost rănit și transportat la spital.

„Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Dragotești a avut loc un accident rutier. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că o tânără de 24 de ani, din orașul Turceni, în timp ce staționa cu autoturismul pe DJ 673 A, la plecarea de pe loc a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din comuna Dragotești, din direcția comuna Bolboși către comuna Mătăsari. În  urma evenimentului rutier a  rezultat rănirea tânărului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, informează IPJ Gorj.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica