vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/Mamă și fiică, sechestrate într-un apartament din Valea Roșie

Desfășurare de forțe, aseară, în Valea Roșie. Un bărbat și-a închis soția și soacra în casă și nu le-a mai dat voie să plece. Asta, după ce le-a bătut. Vecinii au sunat la 112. La fața locului au fost trimiși polițiști, echipaje ISU, dar și luptători SAS.

„Ieri seară, polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliție Craiova au fost sesizați de un bărbat de 54 ani, din Craiova, cu privire la faptul că un bărbat își tine soția și soacra închise în locuință și nu le permite să iasă afară.

La fața locului au fost direcționate imediat mai multe echipaje de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Craiova care au stabilit
că un bărbat de 60 ani, din Craiova, refuză să deschidă uşa apartamentului de pe Strada Revoluției, din Craiova, pentru a permite soției și soacrei sale să iasă afară.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului s-au deplasat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj precum și un echipaj din cadrul I.S.U. Dolj.

Forțele de ordine prezente la fața locului, după analizarea situației de fapt, au luat hotărârea sa pătrundă în locuință.

Astfel, cu ajutorul unei scări, polițiștii au reușit să pătrundă în locuința situată la etajul 1, pe o fereastră a apartamentui.

Din fericire, intervenția s-a finalizat cu succes iar persoanele implicate nu au suferit vătamari corporale.

Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti și condus la sediul secției pentru audieri, în vederea stabilirii situației de fapt.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză, în cursul nopții de 5/6 iunie a.c., le-ar fi agresat fizic pe cele două femei.”-IPJ Dolj

Cele două femei nu au vrut însă ordin de protecție provizoriu.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și violență în familie, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova, urmând ca la finalizare sa fie propusă soluție legală.

De asemenea, în cursul nopții trecute, bărbatul a fost transportat la un spital de specialitate, în vederea efectuarii unui consult medical, unde a rămas internat.”-IPJ Dolj

Politica