joi, iunie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Tânăr căzut în Jiu, căutat de două echipaje de pompieri

Doi bărbați de 28 și 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, au ieșit cu o barcă pneumatică pe râul Jiu, în scop de agrement. Aceștia mergeau din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Rovinari, iar tânărul de 28 de ani, Beuran Mihai Laurențiu s-a dezechilibrat și a căzut apă.

Incidentul a avut loc duminică seara, iar polițiști din Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un alt tânăr. Acesta a spus că două persoane au căzut dintr-o barcă în râul Jiu, în zona barajului din localitatea Vîrț.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Gorj, care a reușit să-l preia pe bărbatul de 35 de ani, din barca ce rămăsese imobilizată de curenți în zona digului. În continuare, au fost efectuate căutări în zona adiacentă digului, însă Beuran Mihai Laurențiu nu a mai fost găsit. În momentul în care a căzut din barcă, acesta purta o pereche de pantaloni scurți de culoare neagră, fără alte elemente de vestimentație. Semnalmente:1,65-1,70m înălţime, aproximativ 70-80 kg, păr șaten, ochi căprui, fără semne particulare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul căzut în Jiu a fost căutat duminică seara, dar fără rezultat. Pompierii au reluat căutările luni dimineața.


foto: gorjeanul.ro

Politica