vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primele certitudini la FCU Craiova: pe cine se bazează Mutu în Liga 1!

Patru jucători și-au prelungit înțelegerile cu echipa lui Mititelu, formând nucleul de unde începe reconstrucția grupării alb-albastre

Jucătorii care au licărit în liga secundă vor fi păstrați și în primul eșalon. Astfel, potrivit celor de la ProSport.ro, FCU Craiova a prelungit înțelegerile a patru fotbaliști. Este vorba de cei doi belgieni Baeten și Huyghebaert și de italienii Compagno și Paramatti. De altfel, Andrea Campagno, vârful adus din San Marino, a fost desemnat pe pagina de facebook a clubului oltean jucătorul sezonului recent încheiat. Celor patru li se va adăuga argentinianul Bauza, adus de la Miercurea Ciuc sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare în cazul în care acesta dă randament în prima divizie.
Adrian Mutu va avea posibilitatea să analizeze lotul pe care îl are la dispoziție în următoarele săptămâni, după ce alb-albaștrii se vor întoarce din vacanță și vor relua pregătirea pentru următorul sezon. FCU Craiova va efectua un stagiu de antrenamente centralizate în Slovenia, această țară fiind de altfel și destinația celor de la CSU Craiova din 2014, după ce au promovat în Liga 1. În mod firesc, în perioada imediat următoare ar trebui să apară și primele transferuri sonore la FCU Craiova, altfel Adrian Mutu va pleca în cantonament cu mai mulți membri ai staff-ului tehnic decât jucători.
Până acum, oltenii s-au despărțit de 11 jucători: Taborda, Gâț, Gugu, Diakite, Cristea, Ciolacu, Cacheiro, Anghelina, Stoenac, Vali Munteanu și Luboya.
Din lotul Craiovei mai fac parte juniorii Popa, Enache (portari), Dragoș Albu, Vlad Pop, Zanfir, Zimța, Blidar și seniorii Mogoșanu (portar), Diallo, Ispas, Cristiu, Negru, Raicea, Voicu, Bălan și Răducanu.

Politica