vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova continuă cu Ouzounidis: „Pe 17 pleacă în cantonament!”

Bibeloul Koljic va începe sezonul următor, rămânând de văzut cât va rezista pe teren

Mihai Rotaru nu este cel mai încântat de rezultatele echipei sale cu Ouzounidis la timonă. Este pentru prima oară când echipa patronată de omul de afaceri din București încheie pe o poziție mai proastă comparativ cu sezonul precedent: 3 față de 2. Câștigarea Cupei României pare mai degrabă doar un premiu de consolare. Și, cu siguranță, nici jocul angajaților săi cu crampoane nu l-a dat pe spate pe patron: atâtea meciuri la rând fără gol marcat, când el a visat în continuu la o echipă ultra ofensivă.
Zilele trecute, în presa centrală au apărut zvonuri că Ouzounidis ar avea oferte tentante din zona arabă, iar Rotaru și-ar fi făcut lista cu posibilii succesori: Olăroiu ori Gâlcă. Le-a curmat Sorin Cârțu într-o intervenție la ProX. Întrebat dacă rămâne antrenorul grec la cârma echipei, președintele lui Rotaru a spus: „Bineînțeles că rămâne, pe 17 pleacă în Austria în cantonament”.
În altă ordine de idei, oficialul CSU a anunțat că Elvir Koljic, atacantul care i-a exasperat pe suporteri cu accidentările repetate și de lungă durată, va fi apt pentru cantonamentul din această vară: „Pe Koljic îl așteptăm să revină acum, să aibă consistență în joc și să dea consistență jocului nostru, pentru că ne-a lipsit în perioada asta, cât a fost accidentat. Să sperăm că nu o să mai aibă ghinionul ăsta, pe care l-a avut altădată. Da, o să-l vedem în echipă de la începutul campionatului”, a declarat Sorin Cârțu.
Koljic s-a rupt la început de sezon, după doar 7 etape și nu a mai reușit să revină în stagiunea recent încheiată.

Politica