miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Frații care au amenințat că ucid doi polițiști din Vâlcea și-au aflat pedepsele!

Doi fraţi au fost condamnaţi definitiv de instanţele din România, după incidentele petrecute în urmă cu doi ani, la Călina – Prundeni, judeţul Vâlcea. La acea vreme, doi polițiști vâlceni au fost la un pas să fie executați de un clan, după ce au urmărit noaptea, în trafic, o dubă suspectă.

Cei doi poliţişti – agenţii Marius Ştefan Chică şi Răzvan Gheorghe Marinescu – de la Secţia 4 Poliţie Rurală Prundeni, se aflau într-o misiune de patrulare. Au văzut o dubă suspectă, care nu a vrut să oprească la semnalul lor, motiv pentru care au plecat în urmărirea vehiculului. Au tras nouă focuri de armă, spre maşină, pentru a-i convinge pe suspecţi să oprească. Ce a urmat nu a fost deloc așa cum își imaginau agenții.

Agenţii au fost agresaţi fizic, ameninţaţi, deposedaţi de armele din dotare şi le-a fost restricţionată libertatea de mişcare de către două persoane, până la intervenţia unui alt echipaj de poliţie, din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani”, spuneau procurorii vâlceni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acum, agresorii au fost condamnaţi definitiv, pentru ultraj, lipsire de libertate şi nerespectarea armelor şi muniţiilor, fiind păstrată decizia primei instanţe de judecată. Potrivit adevărul.ro, deşi au primit fiecare, în total, 15 ani de puşcărie, „graţie” legislaţiei româneşti, pedepsele au fost contopite şi s-au ales în final doar cu câte şase ani şi jumătate de închisoare, dintre care au petrecut deja, după gratii, aproximativ doi ani în arest preventiv.

foto: observatornews.ro

Politica