joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Nicolae Dobre, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Deveselu

PSD Olt a validat, în ședința Biroului Permanent Județean (BPJ), candidatura lui Nicolae Dobre, la funcția de primar al comunei Deveselu. Acesta este viceprimar al localității, cu atribuții de primar interimar după ce primarul comunei, Ion Aliman, care a candidat din partea PSD pentru un nou mandat, a murit, anul trecut, în plină campanie electorală.

”Biroul Permanent Județean al PSD Olt a decis astăzi validarea candidaturii lui Nicolae Dobre, actualul primar interimar al comunei Deveselu, un om din echipa PSD Deveselu, care a ocupat poziția de viceprimar în perioada 2016 – 2020.

Nicolae Dobre întrunește profilul unui om serios, deschis către dialog și aproape de oameni și mai mult, reprezintă garanția continuării proiectelor de dezvoltare ale comunei Deveselu și a punerii în aplicare a programului de guvernare promis de echipa PSD Olt, la alegerile locale din septembrie 2020”, a declarat, după ședința BPJ, președintele PSD Olt, Marius Oprescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La Deveselu vor fi organizate alegeri locale parțiale după ce primarul comunei, Ion Aliman, care a candidat din partea PSD pentru un nou mandat, a murit, anul trecut, în plină campanie electorală, cu 10 zile înainte de alegeri, scrie olt-alert.ro Edilul a decedat la Spitalul Colentina din București, unde a ajuns în urma agravării stării de sănătate după ce a fost infectat cu SARS-CoV-2.

 Foto: olt-alert.ro

Politica