joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fiul unui preot din Târgu Jiu, alături de spitalul care i-a salvat tatăl de la moarte

Fiul unui cunoscut preot din municipiul Târgu Jiu a donat aparatură medicală Institutului „Marius Nasta“ din Bucureşti. Acolo, tatăl său, grav afectat de infecţia cu SARS-CoV-2, a fost salvat. Donația lui Andrei Porei a constat în trei pulsoximetre profersionale.

Astăzi am reuşit să donez trei aparate Profesionale Pulsoximetru Gima OXY 100 la Institutul Marius Nasta Bucureşti. În urma cu 3 luni, o echipă medicală de excepţie a reuşit să îl vindece pe tatăl meu de Covid-19! Echipa coordonata de Medicul Zaharia Dragoş Cosmin, asistent universitar, UMF Carol Davila Bucureşti Şef secţie, Medic primar pneumolog, doctor în ştiinţe medicale căruia îi mulţumesc din suflet in mod personal pentru ajutorul acordat. Medicul pneumolog Dragoş Zaharia merită tot ajutorul pentru a avea o muncă cât mai uşoară în Secţia Verde de Covid-19 a Institutului Marius Nasta Bucuresti Cu siguranţă veţi mai auzi de domnia sa. Alături de colegii medici de la Institut, îşi dedică toată priceperea pentru noi. Felicit din toată inima corpul medical al Institutului Marius Nasta! Îi asigur de toată deschiderea, ajutorul şi aprecierea mea“, a transmis Andrei Porei pe pagina sa de Facebook.

Părintele Adrian Porei a fost grav afectat de COVID-19 şi a fost transportat la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, după ce a fost internat în spitalul din Bucureşti. Preotul a fost vindecat la Bucureşti, după un tratament de durată, notează adevărul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: adevarul.ro

Politica