Adolescenții din județul Gorj se pot vaccina fără programare de Ziua Copilului

Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan-Morega, a dezvăluit faptul că autoritățile vor să pornească o campanie de imunizare fără programare a adolescenților din județ, chiar de 1 iunie.

„De 1 iunie, le oferim șansa adolescenților din județul Gorj de a avea o vacanță fără griji ! Pentru a reuși să învingem pandemia este nevoie de vaccinarea masivă a tuturor categoriilor de persoane. Vă așteptăm, dragi elevi, pe data de 1 iunie să vă vaccinați antiCOVID-19! Este cadoul nostru de ziua voastră atât pentru voi, cât și pentru părinții și bunicii voștri!”, a transmis Corneliu Răducan-Morega.

Organizarea acțiunii de Ziua Internațională a Copilului, dedicată elevilor care îndeplinesc condițiile necesare vaccinării, vine după ce campania de vaccinare demarată la Târgu Jiu, weekend-ul trecut, a avut succes.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Tinerii se pot vaccina fără programare în punctele care urmează să fie stabilite în municipiul Târgu Jiu. Chiar dacă virusul nu îi afectează grav pe cei tineri, ei pot să-l transmită persoanelor vulnerabile, astfel că este nevoie să își protejeze familiile și pe cei dragi.  Voi reveni cu detalii despre strategia de vaccinare și serul pe care îl vom folosi după discuția finală cu specialiștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj. Totodată, prin intermediul Inspectoratului Școlar Județean Gorj, cu sprijinul directorilor de licee vom întocmi listele cu elevii doritori, cât și cu acordul părinților!”, a mai spus Prefectul de Gorj.

Populare

Recomandări

Ambulatoriul SJU Drobeta, inaugurat

Noua clădire a Ambulatoriului de Specialitate Integrat al Spitalului...

S-a lansat proiectul ”Zorale Rroma – Identitatea etnică rromă în viziunea liceenilor rromi”

Asociația Centrul Rromilor ”Amare Rromentza”, în parteneriat cu Asociația...

Încă un eșec pentru FCU Craiova și prima victorie pentru Oțelul Galați

FCU Craiova a luat bătaie de la Oțelul Galați,...

VIDEO/ Opt sturioni pescuiți ilegal, redaţi mediului natural

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au...