Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Jandarmii gorjeni au vorbit despre viață cu tinerii de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale Târgu Jiu

Publicat

pe

Jandarmii gorjeni au mers, în weekend, la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale Târgu Jiu. Acolo, oamenii legii au vorbit cu 25 de copii despre cum trebuie să se poarte un om în societate.

„Am avut o întâlnire interesantă la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale Târgu Jiu unde am purtat discuții și am relaționat cu un număr de 25 de copii cu vârste cuprinse între 8 și 21 ani, beneficiari ai Complexului”, au spus reprezentanții Jandarmeriei Gorj.
Discuțiile au fost axate pe adoptarea unei conduite civilizate în societate pentru prevenirea faptelor antisociale, copiii interacționând în mod activ și prezentând diferite situații întâlnite în comunitate.

La eveniment au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Tudor Vladimirescu” Gorj, personal de specialitate din cadrul C.S.C.C.N. Tg. Jiu, doi elevi și un pedagog școlar din cadrul Colegiului Tehnic „Henry Coandă” Tg. Jiu și o voluntară, care au oferit copiilor fructe și dulciuri.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.