marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Centru de imunizare anti-COVID, deschis la Movileni

Locuitorii din Movileni, Olt se vor putea vaccina împotriva noului coronavirus chiar la ei în comună, fără a fi nevoiți să se deplaseze către alte centre de imunizare.

Începând de luni, oltenii se pot vaccina în centrul deschis în cadrul căminului de bătrâni din comună, potrivit gazetanoua.ro.

Edilul comunei a luat decizia înființării unor fluxuri de imunizare în urma numeroaselor solicitări venite din partea cetățenilor. Mai mult, la acest centru se vor putea vaccina şi oltenii din Potcoava, Icoana, Tufeni, Şerbăneşti, Perieţi sau Schitu, nefiind nevoie de programare în platformă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 „Am obţinut aprobarea şi am făcut toate demersurile pentru operaţionalizarea unui centru de vaccinare, începând de luni, 17 mai. Există persoane care vor să se vaccineze şi am venit în întâmpinarea solicitărilor lor. Pot veni şi oameni din localităţile limitrofe şi nu numai. Nu este nevoie de programare, doritorii trebuie doar să prezinte un act de indentitate”, a precizat Ion Sorin Toma,  primarul din Movileni.

Serul folosit pentru imunizare va fi cel produs de compania Pfizer.

Politica