Balș. Saci de menaj, distribuiți gratuit de Primărie pentru colectarea selectivă

Administrația locală bălșeană va împărți, fără niciun cost, saci de menaj cetățenilor de pe raza orașului, în vederea colectării selective a deșeurilor.

Astfel, în zilele de luni și marți, locuitorii de pe străzile Nufărului, Depozitelor și Petre Pandrea vor primi către trei saci menajeri pentru deșeurile de tip plastic, hârtie, metal și carton.

„Având în vedere implementarea proiectului privind <<Colectarea selectivă la nivelul orașului Balș>>, Primăria Orașului Balș, în parteneriat cu SC SALUBRIS SA, în zilele de 10-11.05.2021, va distribui gratuit saci pentru colectarea deșeurilor de tipul: hârtie, carton, plastic, metal, pe strazile Depozitelor, Nufărului și Petre Pandrea, în intervalul orar 16:00 -19:00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Colectarea se va realiza marti, 18 mai 2021. Aceste tipuri de deșeuri vor fi ridicate separat de restul deșeurilor menajere”, notează reprezentanții Primăriei Balș.

Populare

Recomandări

Copilul unei profesoare și al unui afacerist a recidivat. Acuzații grave de corupere sexuală și pornografie infantilă, chiar în sala de clasă!

Vineri dimineață (22 septembrie a.c.), redactorul “Jurnalului Olteniei” care...

Aproape 100 de milioane lei, pentru protecția versanților

Aproape 100 de milioane lei vor fi investiți pentru...

Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu a primit mandat de...

Turistă salvată cu elicopterul, în Munții Retezat

O turistă care a suferit un traumatism grav la...