sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

402 persoane s-au vaccinat în prima zi de lucru a centrului din parcarea Shopping City Râmnicu Vâlcea


Acțiunea de vaccinare direct din mașină de la Râmnicu Vâlcea a început în weekend. Centrul, primul de acest fel din zona Olteniei, se află în parcarea Complexului Comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea, fiind organizat pe două fluxuri de vaccinare cu serul produs de  compania Pfizer BioNTech.

Prefectul județului Vâlcea, Sebastian Fârtat, s-a aflat în cursul dimineții la centrul de vaccinare pentru a urmări desfășurarea activității, împreună cu echipele instituțiilor implicate în organizare, fiind plăcut impresionat că, încă de la primele ore ale dimineții, zeci de persoane așteptau în mașini deschiderea centrului pentru a se putea imuniza.

„Am fost plăcut impresionat că vâlcenii au venit să se vaccineze la acest centru într-un număr destul de mare încă de la deschidere. Este dovada că le pasă de sănătatea lor și a celor din jur și nu pot decât să le mulțumesc sincer că au ales să se vaccineze. Le mulțumesc și echipelor medicale, voluntarilor și tuturor instituțiilor și firmelor din județ care au acceptat parteneriatul propus de noi și au făcut ca acest centru să devină functional. Îi invit și pe ceilalți vâlceni și nu numai să vină să se vaccineze în acest centru, dacă încă nu au făcut acest pas. Fiecare persoană care se vaccinează este importantă și cu cât suntem mai mulți cei care ne-am vaccinat cu atât mai repede ne putem întoarce la normalitate”, a spus prefectul Sebastian Fârtat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prima persoană vaccinată la acest centru a fost un polițist de la Poliția Rutieră, urmat de colegi de la ISU și Jandarmeria Vâlcea, până la ora închiderii centrului (ora 18.00) fiind imunizate 402 persoane. Centrul de vaccinare direct din mașină va fi deschis la sfârșit de săptămână, în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Politica