joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Județul Vâlcea, la un pas să scape de focarele de COVID-19

Pe teritoriul județului Vâlcea, de la începutul pandemiei și până la mijlocul acestei săptămâni, au fost confirmate 16.110 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 și s-au înregistrat 405 decese. Joi dimineața, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se aflau internate 127 persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 17 asimptomatice și cu forme ușoare ale infecției, 98 cu forme medii și 12 internate în secția ATI.

Vâlcenii sunt foarte aproape să scape de focarele de coronavirus, care le-au dat destule bătăi de cap autorităților. Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, în județ mai sunt active patru focare de SARS-CoV-2, identificate la agenți economici și un centru rezidențial.

Este vorba despre cifre pozitive înregistrate în interval de o lună. Pe data de 7 aprilie, în Vâlcea erau active 16 focare de SARS-CoV-2, în centre rezidențiale, la agenți economici, unități de învățământ, o unitate sanitară și în cadrul instituțiilor publice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica