vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Agresorul fetițelor ademenite în parcurile de joacă, reținut

Bărbatul de 39 de ani, despre care s-ar fi bănuit că ademenea fetițe pentru a le agresa sexual, a fost reținut de polițiști.

Oamenii legii l-au depistat joi pe acesta și l-au trimis la audieri. La final, acesta a rămas în arestul IPJ Olt, după ce s-a constatat că bărbatul păcălea copilele în încercarea de a le agresa. Mai mulți părinți au sesizat aceste aspecte și, totodată, trei fetițe l-au recunoscut pe agresor.

„La data de 29 aprilie 2021, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina au identificat un bărbat, în vârstă de 39 ani, bănuit de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală şi tentativă la  infracţiunea de  agresiune sexuală, asupra a trei minore, din municipiul Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma audierilor şi administrării probatoriului în cauză, poliţiştii au reţinut bărbatul pentru 24 de ore, fiind introdus în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Județean Olt. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina cu propuneri legale. Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Bărbatul locuiește fără forme legale într-o localitate din Olt, deși este din Pitești. De asemenea, întâmplările din Slatina nu sunt primele de acest gen, întrucât acesta a mai fost cercetat, judecat și condamnat în trecut după ce a molestat minore din Pitești, potrivit adevarul.ro

Politica