sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 28 aprilie 2021. Peștii au discuții importante legate de un proiect viitor

Berbec

Azi te bucuri de ziua perfectă pentru a putea face planuri pentru o călătorie. Stabilești drumul, planurile pentru această călătorie. Dacă vrei să discuți subiecte importante, azi e ziua în care găsești și subiectele și interlocutorii cu care să discuți.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poți să îți aduni energiile pentru a îndeplini un proiect. Ai probleme în a demara un plan, nu în a-l finaliza. Ei bine, azi este ziua perfectă pentru a începe o activitate. O zi bună să discuți cu cei din jur legat de un testament, moștenire etc.

Gemeni

Te bucuri de o creștere a ambițiilor dar te și simți capabil de lucrurile pe care ți le planifici. Poți întâlnii dificultăți la lucrurile pe care vrei să le faci. Dar azi ceea ce gândești poți realiza, contează mult să vrei să faci ceva, dacă ești sigur că poți să faci asta, nimic nu te va opri.

Rac

O zi bună pentru racii care muncesc. Vei solicita ceva iar cei din jur te vor ajuta. Trebuie să fi atent la detalii azi legat de contracte și la discuțiile cu cei din jur. Verifică totul de două ori pentru a nu te asigura că ai surprize neplăcute pe viitor, când s-ar putea ca unele lucruri să nu mai poată fi schimbate.

Leu

E o zi în care te distrezi. Te va distra să mergi la cumpărături, să ieși cu prietenii. Nu vei avea chef de muncă azi, dar asta nu e neapărat o problemă. Cu această ocazie îți vei reîncărca bateriile pentru noile provocări ce vor urma.

Fecioară

Te axezi pe discuții în familie. E bine să vorbești de imobile, afaceri etc. Discuția cu un partener te va ajuta să rezolvi o chestiune importantă, dar important este să fii cât se poate de sincer, chiar dacă ai putea da naștere la unele momente de disconfort. Subiectele importante necesită răbdare și o atitudine fermă.

Balanță

Azi este o zi în care te simți optimist. Se vor alinia lucrurile în așa fel încât totul se rezolvă. O zi bună pentru creativitate. Susținute sunt balanțele care lucrează în marketing, management. Profită de această perioadă benefică pentru a pune punct la mai multe capitole dificile din viața ta, sub o formă sau alta.

Scorpion

Este o zi bună pentru semnat acte și documente. Poți să îți pui la practică visele, ai grijă să nu te supraevaluezi totuși. Este important să fii deopotrivă visător și pragmatic, pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Ia lucrurile pas cu pas și îți vei îndeplini scopul.

Săgetător

Ai o atitudine pozitivă, ești extrem de bine susținut pe comunicare cu cei din jur. Ai treabă cu reparațiile prin casă sau ai de cumpărat ceva rapid ce necesită imediată atenție. Nu neglija astfel de lucruri casnice, pentru că acolo îți petreci foarte mult timp și este important ca toate să fie în regulă.

Capricorn

Ești foarte persuasiv. Ți-ai învățat lecții amare legate de socializare cu cei din jur și îți delimitezi bine teritoriul azi. Au trecut vremurile când luai prea în serios anumite persoane sau situații și aveai doar de pierdut. Ai învățat să fii echilibrat și asta te ajută enorm.

Vărsător

Te bucuri de interacțiune cu persoanele mai tinere. E o zi bună de discutat lucruri legate de viitor cu un partener. Primești vești bune legate de un împrumut, sau cineva te ajută cu bani. Totul pare a merge bine, așa că nu ai motive să te abați de la drumul tău. Ascultă-ți instinctul, nu te va minți niciodată.

Pești

Îți vei impresiona părinții, șefii, profesorii. Porți discuții importante legate de un proiect viitor și vei rezolva chestiuni de detaliu. Mulți încearcă să facă pași mari într-un timp foarte scurt, însă amintește-ți că niciun maratonist nu a început cursa cu un sprint. Important este să termini ce ți-ai stabilit. Viteza e doar un detaliu.

Politica