Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Gorjeancă, transportată la spital după ce a fost bătută de soț

Publicat

pe

O femeie în vârstă de 35 de ani, din Târgu Cărbunești, a cerut ajutorul polițiștilor gorjeni după ce soțul său ar fi bătut-o. În urma loviturilor primite, victima a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital. Potrivit oamenilor legii, agresorul și-a vărsat nervii și pe soacra lui.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că în timp ce ambii se aflau la locuința comună din comuna Prigoria, în urma un conflict spontan, bărbatul de 43 de ani ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale și mamei acesteia, în vârstă de 53 de ani, ulterior amenințând pe soția sa cu moartea. Femeia a fost transportată, cu ambulanța, la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, întrucât acuza dureri în zona abdominală”, informează IPJ Gorj.

În urma celor constatate, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, prin care i s-a fost dispus acestuia să nu se apropie de cele două victime și de locuința comună, pentru o perioadă de 5 zile.  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie și amenințare.

Continue Reading