joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prefectul de Gorj a reacționat după ce o femeie a fost atacată de câini, într-un parc din Târgu Jiu

 O femeie a fost atacată de mai mulți câini vagabonzi în timp ce se deplasa prin Parcul de la Coloana Infinitului, din Târgu Jiu. Incidentul a avut loc în weekend, în apropiere de locul în care își făcea tura un polițist local.

Femeia atacată de câini îl acuză pe polițist că nu a sărit în ajutorul ei, chiar dacă a țipat cât a putut de tare: „Un polițist local care nu cunoaște Statutul, care iese fără mască (îmi pare rău că nu am filmat de la început!), cu mâncare neterminată în gură, cu gura întredeschisa și vorbind cu mâncarea în gură! Un polițist local care și-a pus masca abia după ce i-am spus că este lipsă de bun simț să vorbească cu gura plină și că ar putea măcar să poarte masca dacă tot stăm față în față (dacă nu din cauză că e pandemie, măcar pentru că e cu gura plină). Un polițist local care face instituția și îi face pe ceilalți colegi ai săi de rușine! Un polițist local care a reușit să îmi transforme panica în nervi (e și ăsta un talent!). Îmi cer scuze pentru faptul că am insistat că ecarisajul “lucrează” 24/7; chiar au program doar de luni până vineri (se pare că data trecută când s-a întâmplat o chestie similară, dar colegii domnului au fost foarte operativi, era în timpul săptămânii). Pentru cei care vor să meargă în vizită/la plimbare la Coloana Infinitului, vă rog să nu mergeți între 13:00 și 13:30 pe tura acestui polițist local, întrucât acesta este la masă și dacă vă atacă vreun câine comunitar, nu este problema dumnealui. R U Ș I N E !” este mesajul femeii din Târgu Jiu postat pe o rețea de socializare, conform tvsud.ro.

În urma incidentului, Prefectul județului Gorj a reacționat și susține că a avut și o întâlnire cu femeia atacată de câini.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am avut o întâlnire cu doamna respectivă și mi-a explicat stare de fapt. Nu este o situație tocmai plăcută ca în punctele cele mai vizibile din municipiu, unde vin mulți turiști, mă refer la cele două parcuri mai și la zona centrală, să avem câini care să creeze o stare de disconfort”, a spus prefectul, care a mai precizat că a primit asigurări din partea responsabililor din Primăria Târgu Jiu că vor rezolva problemele legate de câinii maidanezi.

„Am luat legătura cu cei din Primăria Târgu Jiu care răspund de acest serviciu de ecarisaj și mi s-a promis că se va rezolva problema câinilor din cele două parcuri și în zona centrală a municipiului”, a mai spus prefectul, potrivit igj.ro.

Politica