Conecteaza-te cu noi

Dolj

Tânăr din Ișalnița, reținut pentru mai multe infracțiuni

Publicat

pe

Un tânăr de 23 de ani din comuna doljeană Ișalnița a fost reținut, miercuri, de polițiști, după mai multe infracțiuni comise.

Potrivit oamenilor legii, acesta a furat diverse bunuri de valoare din mai multe imobile aflate în comuna în care locuiește.

„Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 16/17 ianuarie a.c., cel în cauză ar fi pătruns prin efracție într-un imobil din comuna Ișalnița, unde funcționase un local public, iar din interior ar fi sustras o geantă în care se afla suma de 180 de lei, sticle de alcool și haine.

De asemenea, acesta ar fi încercat să sustragă bunuri și în noaptea de 9/10 aprilie a.c., dintr-o locuință din comuna Ișalnița”, se arată într-un comunicat IPJ Dolj.

Totodată,  tânărul este cercetat și pentru lovire sau alte violențe, după ce la data de 3 aprilie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat fizic un alt bărbat, în timp ce se aflau într-o locuință din Ișalnița.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unității de parchet competente cu propunerile corespunzătoare.

Continue Reading