sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr din Ișalnița, reținut pentru mai multe infracțiuni

Un tânăr de 23 de ani din comuna doljeană Ișalnița a fost reținut, miercuri, de polițiști, după mai multe infracțiuni comise.

Potrivit oamenilor legii, acesta a furat diverse bunuri de valoare din mai multe imobile aflate în comuna în care locuiește.

„Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 16/17 ianuarie a.c., cel în cauză ar fi pătruns prin efracție într-un imobil din comuna Ișalnița, unde funcționase un local public, iar din interior ar fi sustras o geantă în care se afla suma de 180 de lei, sticle de alcool și haine.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, acesta ar fi încercat să sustragă bunuri și în noaptea de 9/10 aprilie a.c., dintr-o locuință din comuna Ișalnița”, se arată într-un comunicat IPJ Dolj.

Totodată,  tânărul este cercetat și pentru lovire sau alte violențe, după ce la data de 3 aprilie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat fizic un alt bărbat, în timp ce se aflau într-o locuință din Ișalnița.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unității de parchet competente cu propunerile corespunzătoare.

Politica