vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Un dar, de Paște”, pentru olteni

Episcopia Slatinei și Romanaților desfășoară, în perioada 1 aprilie – 1 mai, a III-a ediție a campaniei „Un dar, de Paște”.

Prin intermediul acțiunii umanitare, oltenii cu o situație financiară precară pot beneficia de sprijinul Episcopiei, ce le pregătește acestora pachete cu alimente și produse de igienă.

„În perioada 1 aprilie – 1 mai a.c., Centrul Social al Episcopiei, în colaborare cu Liga Tinerilor Ortodocși Români – Filiala Olt, organizează, în toate parohiile din județul Olt, cea de-a III-a ediție a campaniei umanitare „Un dar, de Paște”, pentru a veni în sprijinul persoanelor nevoiașe, făcând apelul la a fi colectate:

Policlinica Buna Vestire Craiova

– produse de igienă (dezinfectanți, şampon, săpun, pastă de dinți etc.)

– alimente neperisabile (conserve, ulei, zahăr, orez, făină, mălai, paste făinoase, plicuri de ceai, miere, fructe și legume etc.).

Persoanele dornice de a se implica în această campanie pot face donații la fiecare biserică din județul Olt, sau chiar la Centrul Social al Episcopiei, situat în orașul vechi din Slatina, pe strada Grădiniței, nr. 1”, au transmis reprezentanții Centrului, printr-un comunicat.

Totodată, pentru informații adiționale campaniei, se poate lua legătura direct cu coordonatorul acesteia, Pr. Constantin Aldea, la numărul de telefon 0733504019.

Politica