luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO: Rotaru a fost înjurat, dar nebătut de Pițurcă: „Trebuia să îi dau un șut”

Victor Pițurcă a avut un derapaj la adresa patronului de la CSU Craiova. Antrenorul s-a lăsat purtat de val într-o discuție ce a avut loc în pauza unei emisiuni. Stând de vorbă cu moderatorul, Piți i-a povestit acestuia despre perioada petrecută pe banca alb-albaștrilor și s-a aprins când a venit vorba despre Mihai Rotaru. Finanțatorul echipei din prima Ligă a fost jignit de fostul selecționer, care a spus că regretă că nu l-a provocat pe acesta să îl dea afară.

„E un libidinos, un jeg de om. Bă, dacă mă dădeai afară trebuia să îmi dai bani. Acum regret. Baniiii! Așa trebuia să îi fac. Am mai plecat cu scandal cu Mititelu. Nu trebuia. El voia să plec. El nu mai însemna nimic, el care era șeful. M-a convins din prostia mea. Am mai avut oferte. Am avut încredere că voi face echipă foarte bună, nu credeam că e un om de calitatea asta. Când am făcut 3 ani de zile contract. Eram în certuri, nu lua jucători. Trebuia să îl înjur de două ori, să îi dau și un șut în c**r și să mă dea afară, să îmi dea banii. La țărani ca ăștia așa trebuie să le faci. Să vezi ce cuminte era”, a spus Pițurcă.

Antrenorul l-a jignit și pe portarul de la CSU Craiova, Mirko Pigliacelli: „Rotaru avea 3-4 jucători pe acolo. Pe Mateiu, pe Kelic. Pigliacelli era dat afară. Ala era o jigodie fără margini. Era Popică un puști. L-am băgat în cupă și i-am spus lui Pigliacelii să ăl încurajeze. Era supărat că nu joacă el în Cupă. Un jeg”, a spus Pițurcă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursa VIDEO: Facebook Sergi Lopez / Youtube

Victor Pițurcă a participat la o emisiune pe Telekom Sport. Postul TV a urcat emisiunea pe internet, fără a tăia și pauzele publicitare.

Telekom Sport şi www.telekomsport.ro îşi asumă eroarea regretabilă pentru apariţia acelui clip: „Dintr-o regretabilă eroare, în spaţiul public au apărut nişte imagini dintr-o pauză publicitară a emisiunii mele pe care am avut-o miercuri seară cu Victor Piţurcă. În primul rând vreau să-i cer scuze lui Victor Piţurcă pentru că evident nu ar fi trebuit acele imagini să apară sub nicio formă. Este o eroare a noastră, pe care ne-o asumăm. Pe de altă parte, ceea ce discutăm în pauzele publicitare ar trebui să rămână în pauzele publicitare. Dialogurile noastre în privat sunt în privat iar ceea ce apare pe post ar trebui să rămână acolo. Îmi cer scuze şi dacă cineva din persoanele la care am făcut referire în acele imagini se simt lezate şi vă cer scuze dumneavoastră, publicului nostru, care sper să rămână fidel în continuare!” – Silviu Tudor Samuilă.

Politica