miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Un consilier local PSD vrea să dea cu pumnul în gura presei!

Consilierul local severinean PSD Alin Rapcea, profesor de sport, fost director de școală și fost inspector școlar PSD la ISJ Mehedinți, vrea să bage pumnul în gura presei. La propriu, nu la figurat. După ce, în ziarul nostru, a fost subiectul unui articol de presă nefavorabil, care l-a deranjat, politicianul  PSD Alin Rapcea, cunoscut mai mult ca jucător de fotbal la echipa comunei Jiana pe postul de fundaș, și-a pus în minte să intre în ziaristul incomod „la rupere”. Și a început să ne amenințe peste tot prin Drobeta Turnu Severin că ne va administra el o mardeală când va pune mâna pe noi. Asta la pachet cu  jigniri, înjurături și amenințări de tot felul, greu de reprodus.
Nu am scris să ne victimizăm, că am trecut prin multe, că este normal ca un ziarist să fie antipatic politicienilor, chiar urât de către aceștia, nu ne speriem noi de orice fleac! Am scris însă, ca în caz că ne va sparge cineva geamurile de la casă sau ne vandalizează mașina, ca atunci când am scris de fostul baron PSD Adrian Duicu, Poliția și Parchetul să știe de această dată, cum îl cheamă pe suspect.
Și am mai scris pentru ceva. Am scris să arătăm că PSD Drobeta Turnu Severin are o problemă gravă în interior. Pe această cale îi solicităm domnului  primar Marius Screciu să ia măsurile de rigoare, chiar dacă Alin Rapcea este prietenul și colegul domniei sale. Că dumnealui l-a făcut consilier local severinean PSD cu 3 mandate la activ și tot dumnealui i-a dat cadou funcție mare de inspector școlar de sport la Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți. Păi un politician cu vechime, care a primit atât de multe și onorante funcții  publice, n-are voie să aibă astfel de derapaje și apucături de tip interlop! Un mic detaliu foarte important. Cunoaștem că nervosul consilier PSD Alin Rapcea a început să ne înjure mai demult prin Severin, de când am scris că domnul primar PSD Marius Screciu și-a pus nepotul Cristian Mură în funcția de viceprimar!
O fi Alin Rapcea pretorian de-al dumneavoastră, domnule primar Marius Screciu, dar o vorbă înțeleaptă din popor spune că atunci când copilul face pe el, nici maică-sa nu-l mai ține în brațe! Îl dă jos și îl schimbă! Pentru că, nu-i așa, domnule primar Marius Screciu, nu vă doriți ca respectabila organizație PSD Drobeta Turnu Severin, pe care o conduceți cu mână de fier, să fie confundată cu Clanul Sportivilor!

Politica