miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: A murit Ion Sîrbulescu, un om sufletist și de mare valoare

Ion Sîrbulescu, fostul senator de Mehedinți, fost director general multă vreme la Administrația Județeană a Finanțelor Publice  dar și la alte instituții publice, o persoană de mare valoare profesională și umană, s-a stins din viață, la vârsta de 70 de ani.

Ion Sîrbulescu a fost și primul președinte ales al Consiliului Județean FSN Mehedinți.

,,S-a dus dintre noi Nelu Sîrbulescu. Un om, o viață, un destin.  Personalitate cu totul specială, unică chiar, și-a pus amprenta pe viața administrativă, politică, civică, culturală și sportivă a județului. Dar dincolo de multele funcții pe care le-a avut, efemere ca orice funcții, rămâne în amintirea noastră un Om special, deseori spectaculos, idealist, generos, încrezător în forțele proprii și în destinul său de învingător. Un adevărat lider! N-aveai cum să nu-l iubești! Drum lin, Neluțu! De acolo de sus, dintre stele, să veghezi destinul Severinului tău iubit! Condoleanțe familiei îndoliate!”, a anunțat senatorul PSD de Mehedinți, Liviu Mazilu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,A murit prietenul meu și al multora din oraș, Nelu Sîrbulescu. M-a luat prin surprindere și m-a blocat. De 30 de ani de când mă cunosc mai bine cu el, mi-au trecut prin față imagini în care ne-am intersectat mereu. Am fost consilieri municipali amândoi în mandatul 1992/1996, apoi am făcut împreună un curs intensiv pe o bursă PHARE, unde ne-am specializat în consultanți pe fonduri europene, Am înființat împreună Fundația Proimpart, am candidat și eu dar apoi și el de vreo două ori la primăria municipală, apoi el a devenit senator, a activat în PNL mulți ani, om politic, fotbalist pasionat, a condus o vreme Finanțele publice ale județului  Mehedinți, era implicat mereu în destinele Severinului, un om iubit și la propriu dar și la figurat, a iubit frumosul material și spiritual, ce mai, un om deosebit. Revoluționar, președintele CPUN-ului imediat după Revoluție, poet, știu întrucât i-am văzut volumul de poezii pe care nu știu de ce nu a avut curajul să-l publice. Am atâtea întâmplări cu el, încât aș putea să scriu un roman, dar pentru asta mi-ar trebui aprobarea de la scumpa lui soție. Ce poți să mai spui în asemenea circumstanțe!?  Odihnă veșnică, dragă Nelule!”, a anunțat public Dumitru Tudor, fost consilier local în Severin.

Politica