marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Amenzi în Dolj pentru nerespectarea măsurilor în pandemie

Mai multe petreceri private au fost întrerupte marţi de poliţiştii doljeni, care împreună cu echipaje de jandarmi desfăşoară activităţi de control şi stopare a acestor evenimente private, interzise conform restricţiilor actuale. Astfel, un bărbat de 35 de ani din Craiova, a fost sancţionat ieri cu amendă în valoare de 2500 lei, după ce poliţiştii secţiei 6 Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la un imobil de pe strada Maria Rosseti, din Craiova, este organizată o petrecere privată. Înafară de organizator, alte 6 persoane au fost sancţionate contravenţional.

Tot marţi, poliţişti din cadrul Secției 6 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la un imobil de pe strada Calea Brezei, din Craiova se intenţiona organizarea unei petreceri private. Acolo alte 9 persoane au primit sancţiuni contravenţionale.

În urma verificărilor frecvente, poliţiştii au aplicat amenzi şi după ce anumite petreceri au reuşit să aibă loc, sesizându-se după ce au văzut imagini pe reţelele sociale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

” Polițişti din cadrul Secției 4 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în seara zilei de 01.04.2021, pe o reţea de socializare a fost postată o fotografie în care apăreau mai multe persoane pe terasa unui hotel din Craiova, care nu respectau distanţarea fizică şi nu purtau masca de protecţie. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, au fost identificate 13 persoane care au fost sancţionate conform prevederilor Legii 55/2020, cu amendă, valoarea totală a amenzilor fiind de 4500 lei”, confrm unui comunicat al IPJ Dolj.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii doljeni împreună cu jandarmi şi polițiști locali au desfăşurat şi acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate  170 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 32.000 de lei, din care 129 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție şi 6 sancţiuni pentru nerespectarea interdicţiei privind deplasarea.

Politica