Conecteaza-te cu noi

Sport

Ultrașii CSU cer boicotarea Naționalelor!

Publicat

pe

Peluza Nord, solicitare inedită pentru Rotaru: „să retrimită viitoarele telegrame de convocare către alte cluburi, denumite fraudulos “Universitatea Craiova”!

La tragerea la sorți a play-off-ului din Liga a doua, Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al Federației a folosit denumirea Universitatea Craiova pentru echipa lui Mititelu. În plus, oficialul FRF a spus că U Craiova 1948 SA este fosta participantă din primul eșalon!
În consecință, suporterii din Peluza Nord, grupare ce susține clubul lui Mihai Rotaru, au emis un comunicat în care cer ca Federația să se delimiteze de afirmațiile lui Bodescu, cerând totodată clubului, în mod ironic, să redirecționeze telegramele de convocare sosite de la națională spre societatea lui Mititelu.
Iată comunicatul emis de Peluza Nord: „În urmă cu câteva zile, la tragerea la sorţi a play-off-ului ligii secunde, organizată de FRF, Gabriel Bodescu a numit cu repetiţie (deci puţin probabil din greşeală) “Universitatea Craiova” echipa infractorului pe teme fotbalistice Mititelu Adrian Marin, jignind astfel clubul-fanion al Olteniei, suporterii acestuia şi memoria legendelor care au cinstit acest nume şi nu mai sunt printre noi. Această întâmplare este cu atât mai de neînţeles cu cât cu doar câteva săptămâni înainte, acelaşi personaj, la tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României, a denumit, corect de acea dată, “Universitatea Craiova”.
Practic, în opinia lui Bodescu există 2 cluburi cu aceeaşi denumire. Nu înţelegem ce se întâmplă cu adevărat în mintea luminată a domnului Bodescu, care a mai susţinut şi că noul club al infractorului pe teme fotbalistice Mititelu, fondat în 2017, a mai jucat în Liga I, şi nici nu ne interesează prea mult, dar credem că o federaţie de fotbal trebuie să fie echidistantă cu membrii ei şi să respecte deciziile instanţelor de judecată.
În acest sens, cerem FRF să se delimiteze de acţiunea nefericită a lui Gabriel Bodescu, să cerceteze ce se află în spatele acesteia şi să îşi prezinte scuze public suporterilor şi clubului Universitatea Craiova pentru această eroare, care favorizează impostura unui alt club de fotbal local.
De ce FRF trebuie să facă asta?
– Noului club de fotbal al familiei Mititelu, fondat 2017, i s-a interzis definitiv în instanţă folosirea denumirii “Universitatea Craiova” sau a altor denumiri care să o conţină pe aceasta;
– Universitatea Craiova, clubul aflat în prezent pe locul 3 al L1, are exclusivitate în folosirea denumirii “Universitatea Craiova”, prin asocierea cu Clubul Sportiv de drept public, INCLUSIV a denumirii „FC Universitatea Craiova”;
– Cluburile de fotbal deţinute de-a lungul timpului de către infractorul pe teme fotbalistice Mititelu şi familia acestuia încearcă să fure identitatea Universităţii Craiova, având până în prezent nu mai puţin de 16 steme interzise de OSIM, toate similare cu originalul;
– Pentru a mai avea orice brumă de credibilitate din partea suporterilor Universităţii Craiova şi pentru a face posibilă o primire bună a Naţionalei în Oltenia.
În condiţiile în care FRF nu o să vină cu scuze şi cu o clarificare definitivă a situaţiei, cerem conducerii clubului nostru să retrimită viitoarele telegrame de convocare către alte cluburi, denumite fraudulos “Universitatea Craiova” de către oficialii FRF”.

Continue Reading