joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video: Nuntă, întreruptă de polițiști, în Dolj

Polițiștii doljeni au întrerupt sâmbătă o nuntă în comuna Catanele, aceștia sesizându-se după ce mai multe imagini live de la eveniment au apărut pe o rețea de socializare. Organizatorul, un bărbat de 35 de ani din localitate a fost identificat și sancționat cu o amendă de 15.000 de lei, dar și celelalte 30 de persoane care participau au fost amendate la rândul lor, suma totală a sancțiunilor fiind de 23.000 de lei.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești și Secției 8 Poliției Rurală Rast, precum și o grupa de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj care au stabilit că la o locație din comuna Catane, sat Catanele Noi este în desfășurare un eveniment privat respectiv o nuntă la care participa mai multe persoane.

Astfel, a fost identificat organizatorul petrecerii în persoana unui bărbat de 35 de ani, din localitate, care a fost sancționat contravențional  conform Legii 55/2020 cu amenda îl valoare de 15.000 de lei.
De asemenea,  polițiștii au identificat 30 de persoane participante la evenimentul privat fiind aplicate 30 de sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, în valoare totală de 23.000 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, verificările  sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor participante în vederea sancționării contravenționale a acestora”, conform unui comunicat IPJ Dolj.

Politica