vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Accident cu 5 victime pe DN 6, ,,drumul morții”

Un accident cu 5 victime a avut loc ieri pe DN6, în localitatea Fața Cremenii, comuna Prunișor, sectorul de drum zis „drumul morții” ca urmare a numărului mare de accidente tragice petrecute.

„Echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin intervin cu două autospeciale cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs între două autoturisme, pe Drumul Național 6, pe raza localității Fața Cremenii. Totodată, la locul evenimentului au fost mobilizate trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți. Cinci persoane au fost transportate la spital, în stare de conștiență, trei adulți și doi minori. Cea de-a șasea persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital”, a anunțat I.S.U. Mehedinți.

Polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului, pentru cercetări. În acest caz, a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica