miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au început lucrările de reamenajare în mai multe cartiere din Târgu Jiu

În unele cartierele din Târgu Jiu au fost demarate lucrări ample de reamenajare, iar primarul orașului anunță că autoritățile locale au în vedere și mai multe cartiere pentru astfel de proiecte.

„Am început lucrări ample în cartierele municipiului, vizate fiind acele zone în care am modernizat deja utilitățile. Avem în vedere reamenajarea unor cartiere precum cel din Plopilor, în alte zone avem lucrări de refacere și intervenții pentru reparații, se refac alei și trotuare, montăm stâlpi noi de iluminat unde este necesar, mărim și numărul locurilor de parcare acolo unde este posibil. Totodată, lucrările de anvelopare a unor blocuri se apropie de sfârșit. Se muncește fără întrerupere și se depun în continuare dosare pentru anvelopare. Vă reamintesc faptul că, în acest moment, Ministerul Dezvoltării suportă 60% din valoarea lucrărilor, municipalitatea 30%, iar cetățenii nu mai trebuie să achite direct restul de 10 procente pentru că acești bani sunt suportați tot de către Primăria Municipiului Târgu Jiu și vor fi recuperați ulterior, într-o perioadă de 5 ani, printr-o taxă de anvelopare”, a dezvăluit Marcel Romanescu.

Edilul spune că disconfortul creat în timpul lucrărilor va merita și că reamenajările vor schimba fața orașului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Cartiere întregi capătă un aspect nou, mult mai plăcut. Pregătim terenul pentru viitoarele reamenajări care vor schimba pentru totdeauna fața orașului nostru. Regretăm disconfortul creat de toate aceste lucrări, dar avem în vedere binele municipiului și sunt convins că rezultatul va mulțumi pe toată lumea”, a mai spus primarul.

Politica